Webbplatsens överlägg

Vab

Barnen, och vi med tycker jag har hållt oss friska större delen av hösten. Men nu slog den till, ännu inte så hårt men märkbar. Lykke är förkyld och hostar. Oliwer har klarat sig ännu men han blir nog näst på tur. Hoppas den lilla är tillräckligt pigg för att vara med och träna på luciatåget imorgon. De ska träna med hästarna så det är ju ganska viktigt att alla är med så det inte blir kaos på lördag 🙈.

Igår var jag och O ute i ett grått och kallt Tyftingemar hos Ison,

Ison bryr sig inte så mycket om vädret utan rullar sig gladeligen i de leriga hagarna. Så ja mestadels av året så är han ju faktiskt mer beige/brun än vit. Men han trivs och mår bra, det är de viktiga ❤️.

På Lykkes ridlektion fick dem köra Gymkhana, livets första! Minns när man var liten och det var ju det absolut roligaste man kunde för göra en lektion. Det och hoppa studs med ögonbindel!

Elden går varm idag här hemma. Har underställ och mjukisdress samt fårskinnstofflor men fryser ändå, och nej jag har inte feber. Är bara så jäkla frusen 🥶.

Lämna ett svar