Webbplatsens överlägg

Pigg på en söndag!

Hur var det igår då? Jo precis när jag ska bege mig till Elli så ringer det på mobilen, det är Jocke som säger att han har skjuts ut till Gränsö nu och frågar om jag ska med, åhhh jag vill ju tänker jag men tackar artigt nej och säger att jag ska gå till Elli.

I några minuter vankar jag runt i lägenheten och tänker så hjärnan kokar, jag vill ju ut till Gränsö, jag vill ju se Takida! Så jag slänger mig på telefonen, ringer upp Jocke, när åker vi frågar jag? NU svara han, slänger med mig en jacka och byter från högklackat till gympadojja och ilar ner där Jocke står och väntar med skjuts.

På vägen ut ringer jag Pelle som ska ut till Gränsö han med, han måste gå hem och hämta ett par jeans till mig bara för jag anar att det kommer bli kallt! Visst det gjorde han, eller ja han gick hem och bytte om men glömde jeansen :(.

Väl framme slog vi oss ner på en filt med lite glada människor och jag hällde i mig nästan en vinare på en timma, trodde det skulle balka ur där men icke icke, det blev precis lagom! Väl inne på området så står vi och lyssnar till Takidas ljuva toner. Det blir många kisspausar för mig med extremt liten blåsa och jag HATAR verkligen Bajamajor! Men jag lyckades hitta en som var relativt fräsch iaf ;). När jag går tillbaka mot de andra så känner jag liksom att det drar genom shortsen på mig, hmm? Jag känner efter med handen på rumpan och ja vad känner jag? En STOR jävla reva över hela shortsen, pinsamt värre eller vadå!!!??? Fick knyta koftan runt och se ut som en annan jävla turist, haha!!!

Summering av kvällen, Takida var heeelt lysande och jag hade super roliga timmar ute på Gränsö, stan därimot, den suger ganska fett faktiskt!

Nu blickar vi framåt mot nästa lördag och kräftskivan! Glöm inte anmäla dig ;).