Allmänt

En smula bättre

När man har hostat ur sig det värsta och liksom fått lite fas på den onda halsen samt bedövat den snoriga näsan med nässpray, ja då känns det liiite bättre, sjukdomen är ju alltid som värst på morgonen, iaf när det gäller mig. Jag behöver många timmar på mig att kvickna till, för att till kvällen känna mig hyffsat frisk för att sedan nästa morgon igen vara döds sjuk, mmm. Men, nu har jag skrubbat fejjat, färgat bryn och fransar, för usch vad huden inte mår bra när man drar på sig ett virus, vill inte ens titta sig i spegeln, dessutom är jag blek som ett lakan och svullen som en melon, härligt det är att vara gravid och just nu faktiskt övermogen!

 

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

2 kommentarer

 • isons

  Bullar är ju aldrig fel :). Gaaalen i bullar! Haha!
  Hoppas du har rätt och att den kommer imorgon, för den här väntan är tamefaaan olidlig!

  Puss och Kraaam

 • Karolina Nilsson

  Men imorrn kommer den!

  Jo för det har jag gissat på. 🙂

  Behöver du lite lagring av kolhydrater sådär innan maratonloppet så kan jag komma förbi och bidra med massa bullar! Bara att hojta till! 😀

  KRAAAAAM