Allmänt

Deadline

Idag är då dagen jag ska föda barn, enligt alla beräkningar, men någon unge som vill komma ut är jag inte i närheten av, vill känna smärta och få min bebis nu! Denna jävla väntan, och dessa jävla extra kilon och bristningar som tydligen lär dyka upp nu, far åt helvete med dem. Snälla gode gud skona mig från dessa!

Dessutom håller jag på att bli sjuk, kan en bebis ha smittat mig? Kan elliot överfört sin snoriga näsa till mig? Hur som haver så håller jag iaf på att bli sjuk, och svin trött är jag idag också, ingen bra dag alltså…wääää

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

4 kommentarer

 • Karolina Nilsson

  Ååå jag vill vara as-störig och typ ringa dig en gång i kvarten och fråga om det hänt nåt än. 😉

  Men jag lovar att låta bli och tjuvkikar ca 100 ggr extra på bloggen och fejjan varje dag istället!

  Stort lycka till! Det kommer gå skitbra! 😀

 • Lina

  ja klart han kan smitta dej…barn smittar värre än allt annat(haha tro mej, dagisbacillerna är inte o leka med i början innan man vant sig) om snoret är grönt/gult i näsan så kan det smitta!

  men för o tänka positivt, se det som extra tid att vila och ladda inför förlossningen..tänk på att det egentligen inte är ”övertid” som alla pratar om i den bemärkelsen. överburen är man efter de två veckorna man går över för i själva verket kanske din bebis inte e redo riktigt än:) BF hänger man upp sig på, jo man gör ju det vare sig man ska eller inte!
  snart har du ju din bebbe!!!!!! stort lycka till o kram!kommer gå galant;)