Webbplatsens överlägg

Ojj ojj ojjjj!

Jag har helt totales glömt lägga ett inlägg till er här idag, så nu kommer det! Ingen  behöver alltså skicka fler oroliga sms, ”IA!?”, ”BEBIS?” mm :).

Jag är SÅ glad idag, det bara spritter i hela kroppen på mig, sovit dåligt har jag ju givetvis gjort men inget som kan rubba mitt braiga humör idag! Jag tror nämligen jag har kommit på ett killnamn, har typ tänkt på det hela natten, så vi får väl se vad den andra delen säger om förslaget?

Annars så fick jag precis ett glädjande sms, min Voksipose har kommit, så Emelie kommer hit runt lunch och lämnar över den, åhhh vad det ska klämmas och kännas kan jag lova, lycka!!! Sen ska jag ner mot stan, hämta ut min klänning som jag beställt till bröllopet som går av stapeln nästa lördag, så bäbis, stanna kvar där inne nu :). Ska även inhandla en kofta som man kan ha över klänningen, ett par skor vore bra också men det får jag nog låna av mamma ist, svart foppa-toffel funkar inte på bröllop va? Hahahaha!!!

Här har vi klänningen: (gott om plats för magen)

Klicka för att stänga fönstret

 

Mer då? Det är ju FREDAG gott folk, alltså för mig är det typ fredag varje dag men jag är speciellt glad för Pelles skull, en ledig helg för hans del :). Annars är han som ett kolli, vaknar, går och jobbar, kommer hem, äter, slappar i soffa, går och lägger sig – tråkmåns :P. Nu ska jag fortsätta röja lite här hemma 😀