Webbplatsens överlägg

Skaaaapligt överraskad!!!

Efter en held dags degande i soffan så åkte vi iväg en sväng ut till Lysingsbadet. Vi tog en promenad runt området och skådade de överpimpade husvagnarna, herre gud vad folk tar med sig när de ska campa! Efter halva svängen fick jag ett sådant jävla håll i sidan, orolig som man är tog jag upp mbilen och googlade symptomen direkt, ”Många gravida kan plötsligt få håll i sidan. Några har under långa perioder en öm punkt på ett visst ställe i magen eller i bröstkorgskanten. Ibland kan detta bero på fostrets läge i livmodern, ibland kan en Ihållande smärta på en viss punkt i buken bero på cirkulationsstörning i muskelknutor (myom) i livmodern. Detta är ofarligt, men vid ihållande smärta bör du kontakta din förlossningsavdelning.” Ingen fara alltså :).

Nu började jag bli hungrig, vi hade bestämt för pizza idag men Pelle var inte alls sugen på det utan föreslog en macka istället, en macka? Jag vill ha mat! Så vi åkte till Åhmans, skapligt länge sedan man käkade där, gott men ohhh så flottigt! Jag tänkte ta en mjukglass till efterrätt men Pelle hindrade mig och sa att ”hela frysen är full med glass hemma” – vilket stämmer.

Väl hemma så öppnade Pelle dörren men skulle bara fixa nåt på baksidan, så jag traskade in – varför ligger det typ cerpentiner och ballonger överallt? Poletten trillar ner efter någon minut och utdundrades kommer alla mina tjejor! Herre guuuuud! Skaplig överraskning – Babyshower nästa!

Den närmaste timman nu är jag fortfarande i chock och kan inte fatta hur de har lyckats överraska någon som mig, jag som lyckas klura ut allt innan, ingen kan undanhålla något för mig liksom, tjiii fick jag!

Vi käkar smörgåstårta, tårta, dricker kaffe och har det jätte bra. Leker lekar, gissar magmåttet mm. Guuud vilken trevlig eftermiddag och kväll jag har haft, tusen tack tjejer, tusen, tusen tack!

Åhhh det skrattades!
Leia med sin gudmor Helen
Junior och Elin
Lena och Leia
Selma och Ella är Iphone tokiga 🙂
Jennie med Selma och Ella
FINASTE och GODASTE tårtan 😀
Fina tjejerna!
Karolina och Martina
Selma med sin Apa och Junior 😉
Syster och Junior
Många tjejer och många barn, så trevligt!
Bebisen fick en snuttefilt och två små söta skallror 🙂
En Laban filt, helt söt!!
En Voksi åkpåse, förstår ni! Vilken lycka! Har länge velat ha en sådan, vet att bebisen med jätte gärna vill ha en. Dock ska den bytas till en annan outfit, nämligen den nedanför här. Sjukt söt med pingvinen! Tack, tack, taaaaaaaaaaaack!!!

Voksi Urban åkpåse i gruppen BARNVAGNSTILLBEHÖR / Åkpåsar hos Köpbarnvagn.se (7043481302020r)

Ni är underbara mina fina tjejor och blivande ”mostrar” till bebisen som förhoppningsvis snart kikar ut 😉

 

 

 

3 svar på “Skaaaapligt överraskad!!!

  1. gud vilken härlig dag ni måste haft!! härligt att ha såna fina vänner som ordnar nåt sådant, håll hårt i dem!!

  2. Åh vad mysigt! Känns som att jag missar allt nuförtiden:( vi får ses snart, hör av dig när du har tid! kram

Kommentarer är stängda.