Webbplatsens överlägg

Det går åt rätt håll!

Babyskydd och vagn är nu betällda, hoppas verkligen de hinner komma hem tills bebisen har anlänt. Leveranstiden var 4-8 veckor och bebis beräknas vara här om 5-9 veckor så det kanske klaffar ganska bra det här om vi har lite tur ;).

10 svar på “Det går åt rätt håll!

  1. Basenheten är inte köpt ännu, så 1300:-. Då lyckades du hitta hela kittet till väldigt bra pris 🙂

  2. Ja vi valde osså efter märke, Brio känner man ju till=)
    Vad fick ni ge? Vi hittade skyddet + basenheten för 1507:- är lite sugen på att beställa vagn i samma märke, med både ligg och sittdel och så kan man sätta i babyskyddet i vagnen med. Vi får se vart det landar=)

  3. Jo jag tog den för att märket är känt för att vara bra, dessutom var den inte så fasligt dyr 🙂

  4. Det var det=) Tyckte att det såg ut som det. Är själva inne på det märket, ”råkade” 😉 klicka hem en sån får en stund sen. Finns ju för och nackdelar med alla märken, men svårt att veta vad man ska ta=)

  5. Hej, kul att du hittade hit :). Babyskyddet är Brio. Och ja de finns hur mycket som helst!

  6. Hej halkade in på din blogg på ett bananskal, väntar osså barn. Sitter och kollar vagn och babyskydd själv just nu, undrar vad det är för märke på babyskyddet? Finns ju en djungel av märken=/

  7. FilippaF säger:

    Vagnen är jättesnygg, men jag är ju så fånig så jag tycker så synd om den lilla som inte kan sitta vänd mot mamma/pappa när man sätter på sittdelen. De vet ju inte var man är.. Men de kanske har kommit på detta på Urban Jungle nu, så det går att vända den förresten?

Kommentarer är stängda.