Webbplatsens överlägg

Picknick!

Är det inte lustigt? Att det är så förbannat bra väder bör man jobbar, och från och med fredag ska det bli skit-piss-väder! Typiskt.

Igår var vi hos min gulliga barnmorska, stick i fingret, kolla blodtrycket, bebisens hjärtljud och mätte magen, allt i sin ordning. Magen var lite under normalt och hjärtat hade 135 slag, de var över 140 sist. Så om 3 veckor ska vi tillbaka igen och göra en upprepning, har inte magen växt på sig då så blir det ett nytt ultraljud för att kolla så korven växer som den ska, Pelle är livrädd för att det ska bli en liten ”mini Kajsa på biblioteket” :). Så alla ni som tycker jag är stor för att vra i vecka 31, är det alltså tvärtom, även att det inte känns så, och större blir man!
Efter BM så träffade jag Janni och Elliot för en kaffe och bulle på Tant Grön. Lille Elliot har minsann gått upp 170 g på 5 dagar så snart kommer han vara en liten knubbis ;).
Resterande kvällen och eftermiddgen ägnade jag ute hos Therese och Rogga, grabbarna la nytt tak, vi käkade nyplockade jordgubbar med glass och mådde bara bra.

Idag ska jag träffa damerna i Stadsparken för lite myspys :).