Allmänt

Tillbaka!

Åhh vad snabbt de där lediga dagarna for förbi, dagar fulla av sol! Jag hoppas inte de sär var sommaren, bara början på en fin sommar. Och nu vankas det några dagars jobb, känns sådär faktiskt nu när man har fått smak på ledigheten, men jag ka inte klaga, för om knappt 4 veckor så har jag semester!

Angelica och jag var ju i Ullared i söndags, det var 4 år sedan jag var där senast, och det är mycket större nu! Efter typ 3-4 timmar inne i varuhuset så var jag så trött i fötterna. Typiskt. Men det blev en hel del shopping (ångrar att jag inte handlade mer) innan bilen återvände hem. Jag kommer åka tillbaka, och med denna gång vet jag att jag kan nog ta med Pelle, han skulle nog inte tycka de var så hemskt.

Idag, jag idag då jäklar ska det sättas upp en klädstång i vårat tillfälliga sovrum. För nu är jag så förbannat trött på alla kläder som ligger på golvet. Stången kommer bli 3-4 meter lång så jag hoppas alla kläderna går på, jg har ju gjort en ganska grov sortering då det är mycket kläder jag inte kan ha (just nu) men som får kika tillbaka när jag är lite mer fot for fight i kroppen :).
Så då vet ni vad jg kommer göra i eftermiddag, hänga upp kläder till en förbannelse ;).

Kommentarer inaktiverade för Tillbaka!

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.