Webbplatsens överlägg

Spontan köp

Tror ni de blev någon scarpbooking igår? Ehh näää. Jag, Anky och Lotta fick helt enkelt annat för oss. Styrde runt och kollade lite begagnade möbler (leta soffbord) men jag fann inget. Däremot hittade jag något annat, det kan bli en tv-bänk, men ännu oklart. Den ska puffas till först, och när det är dags för de så kommer jag ta före och efter bilder, just nu är den mörkgrön, inte så snyggt. Vi var på tanten och tog en fika i solen också. Eftermiddagen avslutades hemma hos mig i den nya helt underbart sköna soffan med saft, kakor och lite tjejsnack :).

Fy vad jag är trött på det här med Restless legs! Jag kände av det tidigt i graviditeten, pratade med Elin om det och hon hade också problem med de. Och en period tyckte jag att det nästan gått över, men nu är de tillbaka, värre än någonsin! Gahhh!
Det är vanligt att kvinnor drabbas av restless legs under graviditeten, speciellt under de sista månaderna. Det kan vara kopplat till järnomsättningen i kroppen. Besvären försvinner hos de flesta några dagar efter förlossningen.

Idag blir det möte på banken, och sådär vi även reda på hur värderingen på huset gick, spännande!

Vilken bra dag 🙂

1 svar på “Spontan köp

  1. uschh restless legs är inge kul, speciellt inte när man ska försöka sova!
    jag hade oxå det när jag var gravid…för mej fungerade det bättre att ha en kudde mellan benen och värme en vetekudde och lägga mellan så det blev varmt o skönt på benen och då glömde man bort krypet…

Kommentarer är stängda.