Webbplatsens överlägg

Eftermiddags lut

När jag kom tog jag en svängom med dammsugaren, såg då till min förvåning vem som hoppat upp och ner för trappen inatt (Vi glömde låsa in henne) jo minsann lilla korven Limpan, vilken duktig hon är som kan gå i trappen helt själv. Kommer se as gulligt ut sen när allt är klart och så kommer det en tjock söt kanin nerhoppandes för trappen, sweetie!

Lotta har varit här och vi har druckit kaffe ute på en filt i solen, lovely! Paula med vän har även varit här och vännen hennes har fått hår ditsatt, ryktet sprider sig och wow vad bra det blev! Paula som jag satte hår i på förra helgen hade idag varit och färgat och klippt in det, redigt snygg, och dessutom mycket trovärdigt! Hata löshår som bara ser ut som löshår, näe ni ogilla!

Nu ska jag nog bara chilla en stund tror jag…

1 svar på “Eftermiddags lut

Kommentarer är stängda.