Webbplatsens överlägg

Försäkrad

God morgon!

Jag har börjat morgonen med att införskaffa 2 försäkringar, en gravidförsäkring och en färsäkring på Limpan, det var banne mig på tiden! Vore surt om det händer henne något, det blir operation och kostnaden blir sjukt hög, men inte alltså, för nu är hon försäkrad upp till 10.000!

Igår var Pelle och jag hos de stolta föräldrarna till Elliot Kling, vilken liten goding, vilken prins! Martin klev ut förts till det där så kallade mötesrummet på BB. Han visade stolt upp sin avkomma och hävde över han till mig. Jag vart så nervös att jag var tvungen att sätta mig ner för att hålla det lilla knytet, så färsk, men gud vilken gullunge!

Janni berättade i snabba drag om hur allt gick till, jag hade ju givetvis sisådär 100 frågor, fler kommer det! Och jisses så mäktigt att det kan komma ut en lite människa ur en, helt fantastiskt!

Väl hemma igårkväll så premiärgrillades det i ny inköpta grillen, mums! Det firades även 5 års dag tillsammans <3 och Eurovisionkväll, guuuud så spännande det var där ett tag, Pelle hade tyvärr somnat vid röstningen, haha.

Idag ska det sättas hås, en jävla massa hår ska sättas. Det är fröken Paula som redan har ganska tjockt hår, men hon vill ha längre, så cirka 150-200 slingor kommer sättas, och håret är ca 60 cm långt, vilket betyder jävligt långt! Normalt brukas det sättas 45-40 cm långt. Men ett långt och tjockt hår, vem vill inte ha det? Jag är sååå avis!