Webbplatsens överlägg

Jag är bortskämd, yes I am!

Tjingeling i kylan den förste maj!

Jag började dagen med att vara världens snällaste, handlade Mc Donalds till syster och hennes vänner, åkte ut till stugan och tippade av käket och sedan hem igen. Hon hade gjort samma sak, i know it!

Pappa var nyss här, han strålade av lycka när han fick se hur j-vla snyggt köket har blivit, tror han blev redigt impad, precis lika impad som jag blev igår när jag trillade hem vid tolv tiden på natten, Pelle och Martin sittandes i soffan och flabbade åt klipp på YouTube och jag formligen tappar hakan i golvet, köket är i stort sett klart, golvet är färdiglagt, det är så fruktansvärt jävla snyggt att jag blir helt stum, jag tappar talet! Tack Pelle och Martin, ni är rediga änglar!

Så nyss då, då tappar jag återigen hakan när pappa kommer med en inflyttningspresent, alltså herre guuuuud, en GRÄSKLIPPARE! Kanske inte låter så stort i era öron men det är något vi verkligen behöver men som känns tråkigt att slänga ut ett antal tusenlappar på, sådär bara står den, en röd skönhet som jag ska löpa runt med på gräsmattan i sommar, tack världens bästa PAPPA och mamma!

Här har vi the Lady in red! Toro 55 cm.

1 svar på “Jag är bortskämd, yes I am!

  1. tack igen sissy! det räddade vår dag. nu är stugan tip-top skinande ren. kommer o kollar på köket snart! puss

Kommentarer är stängda.