Webbplatsens överlägg

Surt…

Jag som la ett sådant trevligt morgoninlägg imorse, och så bara försvann de, det händer inte ofta men när det händer så suuuuger de! Well, jag orkar inte skriva om allt iaf.

Dagen har jag spenderat mestadels på jobbet med mina goda arbetskollegor Anky och Katta, vi har haft en redig fredagslunch! Mamma plockade upp mig på jobbet i sin Audi Cab, sista åket, för nu är den såld, fett nice tycker jag som ogillar den där stora gamla bilen, men lite värre för morsan, men men. Vi åkte iaf ut till Mariebergs, (Hubbe hann ju inte idag heller!) handlade blommor till jobbet och en stor ståtlig orkidé till mig själv, denna gång en lila, jaaaa vet, är helt impad av mig själv att jag valde något annat än vitt! Men, det kommer bli väääääldigt mycket svart och itt i vårat hem så jag vill ha lite färger, och jag har kommit på att just lila är en ganska glad och trevlig färg, bara att byta färg när man tröttnat ju.

Eftermiddagen har spenderats på Mc Donalds, en sen lunch, sen blev det en kaffe ute hos Therese och Rogga och Vera givetvis, deras dundersSÖTA katt! Guuud vad härligt de bor, insynskyddad tomt med sol nästan hela dagen lång och dessutom väldigt nära till havet, så ska jag också bo någon gång, det vet jag!

Nu till kvällen vet jag inte vad som ska styras med, Martin är påväg hit nu för att hjälpa Pelle med de svintunga bänkskivorna som ska fixas till lite, jag tänkte ta en dusch, och för en gång skull kanske platta håret? Jaa det ska jag, men först ska jag bara mysa runt i min Onepiece!