Webbplatsens överlägg

En calzone på örat?

God kväll!

Efter jobbet skjutsade jag pappasen till Norrköping för att han skulle nämligen hämta hem sin nya bil! Hem igen, en dusch och ner till stan och handlade mat. Påvägen hem åker vi förbi Stadsparken, där är det ett gäng A-lagare som slåss, eller rättare sagt två slåss, flertalet tittar bara på, eller nej, en slår den andra, alltså: En person blir misshandlad!!! Ingen av de övriga a-lagarna ingriper, jag vrålar ”STANNA BILEN” till Pelle, han stannar till vid kanten men börjar köra direkt igen, jag får panik och vrålar samma sak igen, Nej ryter Pelle, ring snuten istället! Vilket jag givetvis gör…

Pelle säger att jag måste tänka på mig själv nu och den andra personen i kroppen, ”Tänk om det hande hänt dig något Ia” säger Pelle, mitt svar blir, ”Det skiter jag i, jag kan inte se en hjälplös bli misshandlad utan att ingripa!!!??? Det får mig att må jätte dåligt, har en dålig känsla i kroppen nu, Jag var alldeles nyss den som ”bara” tittade på. Usch.

Kvällen går till bättre saker, vi ska träffa Eilersen/Kling!

*Och till rubriken, jag har fått en inåtböling (finne) på örat, alltså inte i örat utan på snibben, helt ofatt. Tur att det inte finns någon som nyper i mina snibbar, haha.

4 svar på “En calzone på örat?

  1. Hade jag vetat att det var Lasse hade jag VERKLIGEN ingripit!!! Han var och handlade mat av mig för någon vecka sedan och man såg att han ”såg sliten ut”. Vad har hänt?

  2. Ja såg också misshandeln, den som blev misshandlad var Lars Svensson född 84.
    Otroligt Fylleslag i stadsparken va det just vid tillfället. Men varför bry sig om ett gäng fyllon som bråkar och senare bli sams och supa tillsammans igen.

Kommentarer är stängda.