Webbplatsens överlägg

Åhhh soliga dag!

Det ska bli 15 grader varmt här i viken idag, de är redigt vårväder! Lycka för alla som är lediga som kan ta sig en kaffe utomhus utan att frysa ändan av sig!
Efter jobbet idag blir det att åka direkt till People och träffa syster för en kur till barret. De kommer bli spännande kan jag lova. De finns en helt ny avfärgning förstår ni, en som inte innehåller något blekmedel. En vanlig avfärgning är precis likadant som en helblondering för hela håret, men avfärgning låter ju bra mycket bättre. Well, idag ska denna nya produkt testas på mig och jag är mycket förväntasfull, för jag vill ju bli lite ljusare nu igen, lite ljusbrunt/solblekt liksom. Men vi får väl se om den biter överhuvudtaget på mitt barr, som by the way har vuxit 5 cm (!!!) på 3 månader, normalt är väl 1 cm per månad. Jag vet inte vad som hänt med håret men 3 månader helt utan extensions har även resulterat i ett grymt tjockt hår, har aldrig haft så tjock hår som nu! Snälla låt mig få behålla de…

5 svar på “Åhhh soliga dag!

  1. JAG HETER INTE JANET!!!! Självklart dom bra hormonerna 😉 dom andra borde uteslutas helt! Pizza och film tycker jag vi tar till helgen. Fredag?

  2. Ja fast de bra hormonerna :). Hörrö Janet, när ska vi köra pizza o film igen då?

  3. Haha Karro du kan väl inte och kommer nog aldrig bli tunnhårig, men jag vet hur de känns när man haft skit tjockt hår och sen får tunnare! Men mitt ska få fortsätta vara tjockt (hoppas jag) och super långt ska de bli :). Kram till dig!

Kommentarer är stängda.