Allmänt,  Bilder

Sol&Bygg

God morgon!

Jag har varit vaken i drygt en timma, druckit kaffe, kollat nyhetsmorgon och slösurfat. Det blev sent igår, halv elva pekade klockan på när jag kom hem, och det var ett under ATT vi kom hem, att vi fick in allt i bilen, jag är helt facinerad!

Här följer lite bilder från gårdagen:

Varuhuset stänger klockan 20.00. Vid 19.45 kom vi med 3 proppfulla vagnar, jag sa vänligt och skrattade till han som satt i kassan, ”jag är din värsta kund idag”. Haha.
Kass bild men det ger en liten översikt på hur jävla proppfull bilen blev.
Stackars Elin fick sitta som ett ”uro” hela vägen hem.
Återigen, proppfull bil. Men vi lyckades!

Så dagen till ära kommer inte tillbringas ute i solen, tyvärr. Det ska byggas Ikea kök, och det är en sådan där grej man lätt blir osams om när man gör, speciellt när både Pelle och jag inte har något vidare tålamod, så vi får la se hur dagen artar sig. Skriver senare om någon av oss fick ett PMS-anfall! 

Kommentarer inaktiverade för Sol&Bygg

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.