Webbplatsens överlägg

Isons rekommenderar!

Guuuuten moooorgeeeen!

Jag dricker kaffe och slösurfar framför laptopen, det är lördag och gud vilken härlighet! Pelle sover fortfarande för han var nämligen på lite fest igår så han stapplade hem vid halv tre och jag hade då somnat i soffan så som en zoombie gick jag in till sängen… Ska om någon timma väcka honom för då ska vi åka iväg och handla virke till min tallrikshylla som ska snickras ihop av mig och Beccis. Men så kände jag efter lite, att det är nog bättre att Pelle är med på ett hörn så att den verkligen blir fin och komemr att användas. Den ska givetvis sitta i köket, hoppas den blir nice!

Jag vill då rekommendera om jätte bra produkter till håret…

Volym schampo (håret blir mindre fettigt av volym) inpackning med färg - chokladbrun och silkesdroppar, allt från Maria Nila

Sedan använder jag denna produkt som är ett värmeskydd – Paul Mitchell – Strength super strong liquid treatment.

Maria Nilas produkter hittar du på People i Västervik!