Webbplatsens överlägg

Låt oss prata om rynkor

Tänkte nu lägga ett litet inlägg vad jag anser om rynkor, ni vet de där så kallade strecken som bildas i ansiktet. Jag hatar dom! De gör att man ser betydligt äldre ut, mer sliten och framförallt härjad, jag är för allt vad som heter botox och liknande, bara det hålls på en normal nivå.

För några månader sedan så fick jag ett erbjudande om att ”spruta in” Juvedermultra på valfria ställen i ansiktet. Why not tänkte jag, jag har ju sedan ett tag tillbaka varit sugen på en dos botox i pannan så jo jag vill testa! Så jag tog med mig en vän och åkte en lång bit. Väl där, bra nervöst kan jag lova så ska det börjas sprutas, givetvis fick man bedövningssalva innan… vännen första och jag efter. Men när det var min tur så fick jag det förklarat för mig att denna produkt funkar inte i pannan, de är bara botox som gör de. Så vi satsade lite på min ”arga rynkan” istället, men det existerar knappt så det var helt onödigt. Så vi åkte hem igen, vännen min med flertalet stick i fejjat och lite svullnad och jag med nada… Men kommer chansen igen och det gäller botox, då jäklar ska det ske, för jag vill verkligen. Finns det någon mer rynka i hela ansiktet som är så hemsk som just dem i pannan? Ja rök-rynkor runt munnen kanske, men de behöver jag ju inte oroa mig för längre :).

 Botox före och efter: