Webbplatsens överlägg

Aktiv

Hej på er!

Vilken trevlig söndag det har varit. Det började med en fika/frulle vidare till jobbet och hälsade på Helle en stund, vidare till Pelle som var på sitt jobb och mekade med bilen. Då tog jag slag i saken och dammsugade bilen samtidigt, nu behöver den en tvätt också, skitgrisen. Men en pms:ig Pelle åkte vi till Adde där vi tänkte hälsa på MEN vi vände i dörren då han sa att hans barn låg i maginfluensa, gaaahhhh!!! Jag är prcis livrädd för den där sjukdomen, etfersom jag klarade mig förra året när Pelle låg hemma och var nära-döden i maginfluensa så tänker jag att min kropp är EXTRA mottaglig mot skiten denna gång, jag ska verkligen vara vaksam, hansprita händerna extra mycket!

Väl hemma i bunker så diskade jag i ordning all disk från igår, skalade potatis och förberedda en sen lunch, Chorizogryta med kokt potatis, förbannat gott var de, nästan godare med potatis än med ris, jag är galen i potatis :).

Nu sitter jag och svullar i soffan med min godispåse som inhandlades i fredags och som jag kan säga har krympt avedesvärt mycket, uuuppps 😉

SOLSEJDAN ikväll ju, pepp 😛