Webbplatsens överlägg

Aj!

Efter jobbet mötte jag upp Lotta för en fika på tant grön, hon lämnar ju snart kalla Sverige för volentär arbete i Tanzania i 3 månader, vilken tjej! Hon ska jobba på en skola och ta hand om barnen, så härligt att det finns sånna människor som ställer upp på andra som har det väldigt svårt. Jag hade aldrig klarat av att vara bosatt i Afrika i 3 månader, men är så glad för att det finns människor som gör detta, you go girl! Well, under fikan så får jag en skrämmande känsla i magen, längst upp, vid solaplexus eller vad de heter, sådan jävla smärta! Så jag ilade hem, Erik och Pelle satt och drack kaffe och googlade på mina symptom, och ja det var allt från gaser till magcancer, och som den lilla hypokondrikern som jag är så tar jag ju allt oroligt, men det har börjat släppa nu så vi får se vad som händer på det området…

Såg att det kommit upp en film från höjdhoppningen i stallet, så jag lägger upp den här!

2 svar på “Aj!

Kommentarer är stängda.