Allmänt

Att fixa de med en morakniv

Igår så pratade de om på radion om små operationer man utfört på sig själv. Diverse människor ringde in och berättade deras små operations upplevelser i direktsändning, det var en som känt rörelser i hälen och beslöt sig för att skära upp hälen och javisst där låg det ett gäng flugägg! Nästa som ringde in berättade att när han var i 20 års åldern så hade han ofta ont i halsen, han började nu bli trött på detta då han varken kunde käka eller knappt svälja, så vad gör han? Jo han tar fram sin Mora kniv, ställer sig framför spegeln och utför två snitt, han SKÄR BORT HALMANDLARNA MED EN MORAKNIV!!! Smärta känner jag! Han tyckte det var skönt sa han, herre!

Det snöar… Sa jag inte senast igår att jag vill ha vår? Det blev tydligen inte besvarat :(.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

En kommentar