Webbplatsens överlägg

Klipp och andra omgången

Förra helgen så var det dags för familjeklippning. Oliwer kapade en rejäl bit, P likaså. Lykke och jag blev bara toppade.


Måndag igen med jobb och skola. O gick hämta Lykke tidigt i skolan då hon mådde dåligt. Strax därefter började hon kräks. Det blev bara ett par omgångar och jag bad en stilla bön att Oliwer skulle klara sig eftersom han skulle på klassresa på torsdagen.

Den psykiska maginfluensan började på oss andra och först på fredagen kände jag att vi kunde börja andas ut lite. Däremot så hade Lykke dragit på sig halsont och förkylning som smittade av sig på mig. Hela helgen har jag haft en värkande hals som har dämpats med smärtstillande. Nu är jag istället rejält förkyld.

I helgen var det ponnytävlingar i Målserum. Vi var ute en snabbis i fredags och kikade innan vi åkte vidare mot Lykkes ridlektion.

Lämna ett svar