Webbplatsens överlägg

Långhelg

Långhelg! I torsdags var jag hårmodell åt Amilia på People. Bröstcancer event som Linda på Pink Bistro anordnat så fint. People var där och visade upp spolar på Nor och scarf i håret på mig. Bar kläder från jenasbolaget, brun kjol i silke och en ljusrosa kofta. Något i stil med vad jag annars aldrig bär så det var roligt. 


En fredag i butiken och vi laddade upp med Valborgsbuketter samt förberedde för nästa veckans begravningar.

Promenad hemåt och hämtade upp min lilla tjej på vägen. En snabb bullfika innan jag och kidsen åkte till Gamleby för ridlektion.

Lykke ville att vi skulle åka på Kosläpp i Blackstad på lördagen vilket vi gjorde.

Man blir så glad när man ser de lyckliga korna hoppa runt på den gröna ängen och känna pirret. Vårpirret som jag tror de allra flesta

Lämna ett svar