Webbplatsens överlägg

Piercing, födelsedag och kalas

Ja en fullspäckad helg har gått mot sitt slut. När Lykke fyllde 6 år så fick hon göra hål i öronen. Hon har tjatat om detta under en tid och vi tyckte hon skulle vänta tills efter sommaren. Hon bestämde att vi skulle gå och göra det på fredagen. Så sagt och gjort. P smörjde på Emla salva och sedan gick vi till Ur&Penn. Efter en stunds tvättande och målande på snibbarna så var det dags. Jag var nog mer nervös än henne. Ett lågt poff och ungen rörde inte en min. Andra örat likadant och jag kunde nog inte hitta en stoltare unge just då ❤️.

Lördagen började med lite firande för Pelle som fyllde sitt sista är som 40+. Nästa år blir det feeeeest! Present och en mysig frukost. Jag åkte och jobbade ett par timmar.

Till eftermiddagen åkte jag och kidsen ut till stallet. O galopptränade. Han har ännu lite svårt att lita på honom. Rädd att han ska dra iväg eller bocka. Men har är ju som sagt va 😦 mycket lugnare nu när han går på lösdrift. Tänker att ju mer han får galoppera på honom desto mer säker blir han.

Sent på eftermiddagen kollade vi när Isabell och Ebbe tävlade, så duktiga! Sedan åkte jag och Lykke hem och bakade tårta. L gjorde faktiskt i stort sett hela tårtan själv, är väldigt noga med hur den ska se ut.

En lugn lördagskväll hemma och jag har kämpat med en förkylning som jag hoppas ska ge med sig snart.

Söndagen och förmiddagen började med kalas, på Oddis lekland! Elny kom till oss lite tidigare så jag åkte med kidsen dit strax innan tio. Så jäkla skönt att ha tidiga kalas.

Lek, bus, kurragömma, tårta, marängsviss och skattjakt. Ja två timmar swishade förbi snabbt. Glada ungar och fina presenter fick hon lilla Lykke ❤️.

Jag, Lykke och Elny åkte hem och P hade lagat lunch. Därefter åkte vi till stallet igen och Oliwer galopptränade även idag. L fick också rida, hon vill alltid rida och mest bara galoppera 🙈.

Vi hade tagit med tårtan ut som vi festade på inne hos Janni innan vi snabbt fick åka hemåt igen. Det var bara en snabbvända hemma innan vi åkte till Gamleby för ridlektion. Lykke fick Jack, igen. Fjärde gången på raken och hon var mäkta glad för detta!

Lykke sa till ridläraren ”idag ska du få se när jag galopperar helt själv” – Ridläraren svarade ”Åh vad roligt, det har jag väntat hela veckan på att få se” och vad man tycker om dem som har så god hand med barn. Bästa!

De fick träna att rida ridvägar, göra volter och galoppera på långsidorna. Detta var nog första gången jag inte var så aktiv, utan stod mest och kikade på. och ja många galopprundor blev det och Lykke var så nöjd.

Spicy Hot till middag och dags att ladda upp för en ny arbetsvecka.

Lämna ett svar