Webbplatsens överlägg

Ny resa

Igår hade jag en ledig dag. Träffade min vän en stund på morgonen. Därefter gjorde jag lite ärenden och sedan en promenad hem. Så konstig känsla att ha två skolbarn så när jag nu har en ledig dag så är jag ensam.

Åt en sen frukost och åkte och handlade. lite små fix hemma och sedan hämtade jag den lilla i skolan. Mellis och ombyte till ridbyxor.

Vi mötte upp Elny och Janni i stallet. Tjejerna gjorde i ordning ponnysarna och de blev så tjusiga i sina flätor. En tur ut i skogen blev första målet.

Det blev både skritt och trav och Elny red lätt för första gången, så duktig! Efter skogsturen gick vi in i ridhuset. Jag hämtade en lina eftersom Lykke upprepade gånger tjatat om att få galoppera. Knäppte på och ut på volt. Tjolahopp sa det och Ison galopperade lugnt medans Lykko höll sig i sadeln och var överförtjust! Snälla snälla ponny som känner av när det sitter en liten på ryggen, så fint av honom att göra sitt bästa med henne ❤️.

Därefter blev det en n hel del konster och många varv trav i ridhuset. Så coolt att de kan trava själva nu.

När vi åkte hemåt igen var Lykke mer än nöjd över dagen. Det här gör vi om väldigt snart igen 👏🏼.

Lämna ett svar