Webbplatsens överlägg

Intensiv jobbvecka och tanka batterierna

I måndags hade jag sällskap av Nina i butiken då vi fick snitt. Terese har fortfarande semester så resten av dagarna jobbar jag heldagar ensam. Det rullar på bra och jag är väldigt produktiv och effektiv när jag jobbar själv. Men, vi har blommor till 11 begravningar den här veckan. Måste vara något slags rekord. Så för mig att organisera upp alla dessa binderier som ska till olika ställen med olika kort, band mm är tufft för min skalle. Det kan låta simpelt men det är det inte. En brud på lördag också. Jisses vilken vecka!

Så kvällarna har vi tillbringat i stallet. Det är där jag återhämtar mig. Tillsammans med min vän på en bänk medans de nu ganska stora grabbarna har ridit ut själva två kvällar i rad.

I söndags tränade vi på hopp i galopp, gick strålande!

Den här lilla har ridit sin andra lektion i Gamleby nu. hon är mer än förtjust. Gruppen ligger före henne och de har redan börjat galoppera. Det gick bra så länge jag sprang bredvid 🙈. Lykke bara garvar!

Tidig morgon än. Dags att väcka Oliwer, därefter frukost och sedan lämna begravningsblommor.

Ikväll blir det dejt med tjejerna 🙌🏼.

Lämna ett svar