Webbplatsens överlägg

En morgon i stallet 🐴

Igår eftermiddag var jag ute hos våran prins. Vi red ut en sväng i skogen. Han är en riktigt schysst ponny. Till en början när han kom så liksom vände han sig snabbt och försökte springa hemåt igen. Stegen framåt var motiga. Nu är det en annan ponny. Han pinnar på med öronen nyfiket framåt. Alla gångarter gick strålande! Han känns pigg och fräsch.

Imorse tog jag med mig min Oliwer ut till prinsen som fått stå inne inatt. Gjorde i ordning och sedan tog vi en tur i skogen. Jag åkte bakom på elkicken.

Oliwer tycker att det är så fantastiskt härligt att rida ut, jag håller med! Vi måste verkligen göra det oftare. Han önskar dock att jag satt på häst också så ibland kan man låna.

Utsläpp i den stora fluffiga hagen. Trots att Ison gått på bete dygnet runt hela sommaren så han han inte lagt på sig så väldans mycket, tacksamt.

Han kommer få gå kvar ute under hela augusti och sedan sätter vi igång med lite mer kontinuerlig ridning och träning. ser fram mot en höst och till våren håller vi tummarna för att dessa två är redo att börja tävla lite ❤️.

Lämna ett svar