Webbplatsens överlägg

Imorgon åker vi 🛥

Väskorna är packade. Hemmet är städat. allt tvätt är fixad. Sköna bitar att ha klart tills mans kommer hem. Varit i stallet och Ison har fått nya skor. De första två skoningarna gick verkligen inte bra. Jag var inte på plats med Janni berättade om alla incidenter som inträffade. Riktigt envis och ville inte alls få nya skor på fötterna. Bråkade och slog med benen. ”Typisk irländare” säger hovslagarna och skrattar. Nu har det gått två gånger till och jag har hållt i honom. Mutat med godis, klappat och pratat med honom. Idag stod han som ett lamm. Duktiga ponny! Han är alltid så jäkla envis till en början men när man vinner så ger han sig. ❤️.

En smarrig middag här hemma. Tvättat håret och ska snart preppa det inför kommande dagar på Öjn. När den minsta somnat så ska jag slänga mig i soffan och bara njuta efter en hektisk dag.

En härlig bild från vår första tripp till Gotland 2019 ❤️

Lämna ett svar