Webbplatsens överlägg

Lättar

Måndagen var fortsatt tung. Har känt mig så otroligt nere, inte känt igen mig själv. Igår och idag har det känts lite bättre. Tack och lov, vidrigt att gå och må dåligt.

Det har varit mycket fram och tillbaka med diverse samtal med både skola och BUP. Oliwers lärare är verkligen fantastiska! Tänk om jag hade haft så förstående lärare i hans ålder. Vi har varit på flera samtal och nu är han satt i kö för att invänta utredning. Jag känner igen mig så extremt mycket i honom från när jag själv var liten. Men under mina år var man bara uppkäftig, vild, temperamentsfull, energiknippe som hade svårt att sitta still och fokusera. Läxor och prov har varit extremt tufft under alla år i skolan. Jag kunde lösa en text 20 gånger men ändå inte beskriva vad texten handlade om, min hjärna flydde iväg till andra platser. Praktiska ämnen däremot och saker som jag finner intressanta fastnar direkt. Tänk att han faktiskt kan få hjälp och stöttning nu framöver. Åh vad jag skulle velat att detta var lika uppmärksammat på 90-talet. Vi här hemma kan få rätt verktyg och även skolan. Men inget är diagnosticerat, än. Långa väntetider men tacksam för att det är igång. Det är Oliwer också.

Imorse var jag med Lykke på ögonmottagningen. Inga förändringar sedan sist. Beställt nya glas till de runda brillorna nu istället då hon gillar dem bättre.

På eftermiddagen var jag med Nina på begravning. När jag kom hem därifrån kände jag mig krasslig. Ont i kroppen och frusen. Huvudet värkte och jag svalde några panodil. Efter middagen åkte jag och Oliwer en snabbis till stallet. Ruskigt aprilväder och blöta hästar.

Känner mig lite bättre nu men har fortfarande sådan värk i kroppen. Någon nerv eller nåt som ligger i kläm nedanför nacken så jag stundvis blir illamående. Måste bli bättre på att ta hand om kroppen, massage och naprapat regelbundet. Vi har ett ganska tungt arbete i butiken (många tror att man bara glider runt och doftar på blommor hela dagarna) men det är oergonomiska arbetsställningar när man binder och gör sorgbinderi. Allt tungt som ska flyttas in och ut ur butiken. Vattning, tunga krukor och växter som flyttas runt och varor som packas upp. Sedan lite jour på det. Detta är ju något jag vill hålla på med resten av livet så då måste man försöka underhålla kroppen emellanåt lite bättre.

Långt inlägg blev det här nu. Imorgon väntar ännu en tyngre dag men som jag hoppas kan ge mer klarhet på saker och ting, vi får se.

Lämna ett svar