Webbplatsens överlägg

Det händer grejer!

För några veckor sedan så såg jag en annons på en trevlig ponny. Den såg ut som en liten lurv och verkade vara en bra första ponny.

En vecka efter samtalet drog jag med mig O till Kalmar och vi provred. Ponnyn som inte var helt igång, en smula överviktig och inga skor presterande ändå bra. Det blev en kort runda. Redan några timmar senare la jag en handpenning, det var fler som ville komma och provrida och i dagens läge med att köpa ponny så är det helt galet. Många hästar säljs osedda.

6 dagar efter besöket så besiktades han och det gick bra! Ett par dagar senare åkte vi ner och hämtade lurven❣️

Det kommer bli en otroligt spännande tid nu framöver. Vi kommer ta det lugnt och sätta igång honom i långsam takt. Men hittills så är han helt galet cool med det mesta. Blir mer och mer glad att vi hittat en sådan reko och trygg kompis. O är super glad! Lykke med såklart ♥️.

Och vet ni vad. Jag har blivit moster igen ♥️. I tisdags förra veckan så kom Lorentz lillasyster och vi är så glada för det, längtar tills vi får ses på riktigt❣️

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Jourvecka förra veckan och delvis även denna. Det har varit en riktigt tung vecka. Mycket kvälls och nattåkningar och så vanligt arbete på dagen och så lite stall på det. Ja det har varit helt galet. Men nu pustar jag ut och ser fram mot lugnare tider. Förskolan har det fortfarande ansträngt med personal och behöver all hjälp de kan. Så på fredag blir det en halvdag och sedan häng med Lykko❣️

Ledig helg väntar runt hörnet ♥️

Lämna ett svar