Webbplatsens överlägg

Bra dag ♥️

Lykke valde ett par nya bågar. Vi var inte helt överens men ja det är ju hon som bestämmer, såklart. Huvudsaken är att hon är nöjd för annars skulle hon inte bära dem sen. Så om tre veckor så hämtar vi ut dem med nya glas. Hon gjorde en synundersökning för ett par veckor sedan och hennes syn har blivit bättre! Så därför ny styrka i glasen.

Svängde förbi jobbet också och hämtade lite papper som jag la på lådan. Vi bytte om och hämtade upp Oliwer samt kompisen Elton. En lunch på MAX innan vi susade vidare i det snöiga vädret mot Gamleby.

Det var ett lager snö på isen och den var lite ruggig, men det gick bra att åka ändå. Ungarna älskar att åka skridskor. Jag tycker det är rätt mysigt jag med.

Handlat mat och lagat mat samt lagt min favorita ansiktsmask, Filorga scrub & detox som gör underverk för huden. Den ska bara sitta på några minuter innan man pekar bort den vilket är rätt nice. Gillar när saker går fort.

Nu ska jag inta soffan och börja kolla på serien är Station Eleven. Har hört mycket bra om den. Har ni sett den?

Kommentera