Webbplatsens överlägg

Jul igen

Fantastiskt roliga dagar på jobbet nu. Mycket kunder och blommogrammen bara sprutar ur skrivaren. Känns som alltid att vi vid den här tiden ligger bra i fas, steget före. Men ack så snabbt det kan vända, och kommer göra. Den här julen är vi 1 man mindre men jag tror inte heller att vi kommer ha 800 bud under julaftonveckan. Det kommer gå fin fint!

Förutom jobb så har det blivit en hel del stallhäng. Både Lykke, Oliwer och host host jag har ridit i veckan. Ja och träningsvärken blev därefter också 🙈. Insida lår tränar man inte så värst ofta faktiskt. Hade jag haft tiden. Så hade jag gärna ridit ett par dagar i veckan. Men nu finns det inte utrymme.

Plåttaket över utbyggnaden har börjat läggas samt de nya pannorna. Nu blir det svart tak. Därefter ska det sprutisoleras och sedan kan P köra på där ute.

Dagens lektion i Målserum gick bra, bättre än förra då två kids ramlade av samtidigt 🙈. Ingen skadade sig men blev lite omskakade. Idag fick dem galoppera för första gången. De gick suveränt!

Nu avslutar vi fredagen med film och popcorn. P är på julbord och har det gött. Vi klagar inte vi heller här hemma, fredagsmys är rätt härligt.

Tycker färgerna blev så fina ihop till den här dekorationen jag fick göra, helt valritt.

Lämna ett svar