Webbplatsens överlägg

Vi firar 10 årsdagen på Kungsholmen

Promenaden uteblev imorse på fredsinsatser regnet bara öste ner. Däremot så svepte jag en kaffe och satte mig sedan i bilen och körde mot Coop. Hade hoppats på något nybakat men det fanns inte strax efter sex. Men några donuts hittade jag och det kan bara bli succé!

En stund senare samlades familjen och vi väckte O med födelsedagssång och paket❣️

Han fick en ledbelysning till sitt rum som han önskat sig. Ett brev där han fick läsa att efter skolan rullar bilen mot Stockholm och imorgon ska vi besöka GRÖNA LUND! Han fick även kliva ner och kika in i datarummet.

Tidigare hade han ett litet skrivbord och en skärm. Nu var det lite mer uppdaterat samt hållare till hörlurarna och en stor musmatta från farmor&farfar. Allt med en massa belysning på, ska visst vara så om man är en liten gamer.

Smarrig frukost och sedan en skjuts till skolan. Jag körde begravningsblommor. Packade i ordning och sedan hämtade vi O i skolan igen. Han fick sluta lite tidigare idag. En lunch i bilen samtidigt som vi rullade mot storstan.

L somnade i Gamleby och vaknade ett par mil innan vi var framme. Helt galet att hon sov så länge men rätt skönt att ha det lugnt i bilen.

Vi har lånat Ingers lägenhet och installerade oss här på Kungsholmen. Bäddade i ordning och packade upp. En stund senare anlände Beccis, Sacka och Lorentz!

Vi tog en kort promenad till Pinchos (Oliwers favvo place) där vi har tryckt i oss hur mycket mat som helst. Godisdrink och efterrätt såklart!

Nu är vi tillbaka igen och kollar Solsidan filmen medans de små får somna. Imorgon väntar en rolig dag❣️

2 svar på “Vi firar 10 årsdagen på Kungsholmen

  1. Hej!
    Ja han är så nöjd och stolt! Stolen köpte vi för några år sedan på TecTake. Det är en gamingstol i junior modell. Bordet köpte vi begagnat men finns liknande på Jysk. Musmatta, headsethållare och ledlisterna kommer från Amazon . Lycka till!

  2. Stina Karlsson säger:

    Hej! Har en blivande 9-åring här hemma och tycker er gaminghörna blev så bra, blev nyfiken på vart ni köpt stolen och skrivbordet? Tänker nåt liknande till sonen Mvh Stina

Lämna ett svar