Webbplatsens överlägg

Gröna Lund 🤠

Det var två spralliga och förväntansfulla ungar som klev in på Gröna Lund. Jag är inte mycket för karuseller då jag både är höjdrädd och åksjuk.

Vi började med Nyckelpigan och därefter Vilda Musen. Lykke var så stolt över att hon är 1,10 lång och fick därmed åka lite fler karuseller.

Vi spelade på ett lyckohjul och Oliwer den lilla turgubben kammade hem 2 kg kexchoklad!

Lite coolt var också att Fares Fares var där. Självklart tog jag ett smygfoto.

Lustiga huset, Spökhuset, lunch, sockervadd ja allt som tillhör Gröna Lund fick vi in.

Pelle och Oliwer åkte bergochdalbanan Twister. O kom ut och tyckte att den var svinrolig och ville ha med mig på ett åk. Eftersom han är lite chicken men tyckte inte den var läskig så hängde jag med…

Det var en likblek Ia som klev ut med spyan i halsen. Fick sätta mig en stund och återhämta mig 🙈. Blir så lätt åksjuk!

Vi besökte Pettsson & Findus hus samt körde en hel del 5-kamps spel.

Till en början kändes 5 timmar som en lång tid. Men tiden rusade iväg och klockan blev tre och vi fick kliva ut. Glada och nöjda, positivt överraskade! Inte galet mycket folk och snabba köer till karusellerna. Det som svider är hur mycket pengar det kostar att besöka detta. Jag förbokade innan och det landade på 2,200:- sedan ska man köpa till allt gott gott där inne, äta lunch, resan dit mm. Men vi besöker ju inte parken alltför ofta och dessutom var det ju en födelsedagspresent till kidsen❣️

Lämna ett svar