Allmänt

Härligt ☀️

Vad glad man blir när solen varit framme hos oss hela veckan! I söndags var det riktigt mulet och grått väder så på förmiddagen åkte vi till simhallen.

Det är ju faktiskt ganska roligt att hänga där nu när barnen blivit större. Även att det är varmt i lilla bassängen så är ju ändå stora samt hopptornen roligast.

På eftermiddagen åkte vi ut till skogen och plockade ett par liter kantareller. Blev så glad när jag såg att trattisarna är på gång också.

Jobbet har rullat på och sista dagarna nu har det varit bra drag i butiken. Många kunder uppskattar kylrummet som man kan gå in och spana på blommorna. Vi har sålt mycket snitt.

Igår var vi hos Skrutten efter jobb och föris. Ibland blir det pannkaka när vi åker så sent på eftermiddagen eftersom L är rätt trött. Men igår blev det succé! Små små hinder var uppsatta på ridbanan och L ville gärna testa. Hon har bara skrittat över bommar innan och jag har fått låta henne rida lite som hon vill. Leka fram det hela. Men igår så travade vi över två bommar som låg ihop. Han klev ju såklart bara över men för henne är det ju jätte spännande! ”Nu tar vi Batman hindret” sa hon. Det var ett pyttelitet kryss och jag varnade henne för att jag vet inte om skrutten kommer kliva över det eller faktiskt ta ett hopp. Men vi körde på och jag sprang bredvid i trav. Var beredd och ja nog minsann tog han ett hopp och hon flög fram framför sadeln 🙈. Blev lite skraj efteråt för hon hade nog inte räknat med det där. Hon klev av och la ner en bom på ena sidan och sedan pushade jag henne till att göra det igen. Nu travade han bara över, tur var väl det kanske. Sedan var det bara ”igen, igen, igen”. Han är så snäll den lilla prickiga även om han busat till det ibland.

Idag började jag jobbet lite senare. Hade en läkartid på morgonen som L följde med mig på. Efteråt gick vi till Bageriet och tog en fika. Så jäkla mysigt.

Lämnade sedan på föris. Ringde bästis på vägen till jobbet och en stund senare brände jag av den kortaste arbetsdagen på länge.

Imorgon blir det fredag och en hel oplanerad helg väntar❣️

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera