Allmänt

Dagen försvann fort

Då sprang torsdagen iväg i en rasande fart. Så härligt att ha sällskap på jobbet idag. Snittleverans och kylen är riktigt välfylld nu.

Har ägnat kvällarna åt att kika runt bland krukor och andra fina ting som vi kan beställa hem till butiken, det börjar bli dags att fylla upp nu. Växter har vi så mycket fina!

Hämtade L och vi åkte till Synsam. Fick hennes glasögon dragna samt någon liten gummigrej (på näsan) så dem sitter bättre. De är verkligen alltid svin bra service på Synsam, så nöjd!

P hade fixat tacos, smarr. Sedan hade jag sådan jävla mensvärk och la mig på soffan och somnade… sov nog en timma. Smärtan är iaf mycket bättre. En kaffe och några lakritsnappar senare så tog P och jag tag i ett litet mindre projekt.

För ett par veckor sedan köpte vi ett bord på Återbruket. Det ska fungera som extrabord på kräftskivan och sedan är tanken att jag kan använda det i mitt hobbyrum. Det är riktigt rejält, massivt och svintungt. En svart granitsten i mitten och rätt så jäkla fult. Men, vi började med att såga det på långsidorna så det ska få samma bredd som det bordet vi har innan. Sedan bars det runt. Jag slipade, maskerade stenen och drog ett lager färg. Benen till bordet har jag gjort klart tidigare i veckan.

När bordet är klart ska ni få se före och efter bilder 🙌🏼.

Stenskiva är ganska matt men en liten spegelbild blev det.

Myst i soffan med Allsång i bakgrunden, Benjamin Ingrosso. Imorgon väntar en fredag och jag ska börja morgonen med att leverera begravning. Redan helg, galet!

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera