Allmänt

En morgon vid havet

Idag började jag lite senare. Så jag och L var på Maxi imorse och kompletterade lite till kylen. Vi käkar nog nektariner för 200:- i veckan. Det är ju den absolut godaste frukten, och måste vara stenhård.

Lämnade L på föris och hämtade blomsterbilen. Åkte ut till stugan och mötte upp mamma. Hon följde med mig till Grönö där vi plockade höga ormbunkar. En del vass vid stranden och eklöv från gården. Imorse på promenaden var det 12 grader och mulet. På stugan var det 20 grader, stor sol och vindstilla. Det blåser alltid mycket mindre där ute. Packade in i bilen och åkte till jobbet.

Arbetsdagen har bestått av lite av varje. Blommogram, binderi, vattning, fyllt upp med Nyheter från House Doctor och självklart städat en del. Vi är långt ifrån klara i butiken än men på rätt spår.

Under eftermiddagen så slog regnet till med besked. Det bara forsade vatten på gatorna och åskan dundrade utanför. Så mysigt att stå där inne och fixa med blommorna samtidigt som det mullrar utanför.

Tre arbetsdagar gjorda. Alla dagarna helt ensam, skönt på ett sätt men man saknar ju att prata med någon (mer än kunderna då).

Imorgon kommer Katarina och hänger med mig och jag stämplar ut redan vid tre både torsdag & fredag 🙌🏼.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera