Webbplatsens överlägg

Sista veckan

Onsdag. Bara några dagar kvar av semestern. Veckan består av lite av varje. Är det bra väder försöker vi ta vara på det. I söndags hängde vi med i Sackas båt på en tur.

Kidsen tog ett bad när vi kom tillbaka. Temperaturen i havet har sjunkit till 17 grader. Helt galet vad snabbt det blev kallt! Så det tog en stund för kidsen att komma i.

En lättare lunch i stugan.

Jag har satt många timmar till trädgården. Grävt upp och planterat om. Satt mer syrenhäck. Vi har rensat garaget och varit på tippen. Besökt Beccis på salongen och kapat 1,5 dm av håret. Trodde jag aldrig om mig själv. Men det blev ju faktiskt galet fint❣️

Vi har köpt en semesterpresent till oss själva, en Sonos Roam.

Idag ska jag faktiskt gå och jobba en sväng. Vi behöver tömma gamla lokalen och det ganska snart nu. Till eftermiddagen hoppas jag att vi kan komma ut i skogen en sväng och se om vi hittar någon svamp. Älskar att strosa i skogen 🤎.

Kommentera