Webbplatsens överlägg

Visfestival i Västervik

Nu är de där sprakande och festliga dagarna här! Mycket turister stan och vädret är på topp. Jag och L tog en sväng på stan igår eftermiddag. Handlade klänningar och tog en fika på Bageriet. Pelles axel och arm bråkar fortfarande och han spenderade halva dagen på akuten. Tycker så jävla synd om honom.

På dagen igår var jag med på Karin på en begravning. Det var så, så fint. Men så, så sorgligt. Tårarna rann på mig i många omgångar. Har vissa bara otur eller har vissa bara tur? Dem tankarna slår mig ofta. Så orättvis världen är.

Började denna ljumma lördag med en promenad. Blir att fånga solen idag. Till kvällen skulle det blivit festligheter och vi hade för en gångs skull klirrat barnvakt. Sett fram mot den här dagen länge men ibland blir det inte som man tänkt.

Min första Dahlia blommar nu, så fin!

Lämna ett svar