Webbplatsens överlägg

Lorentz 3 år

Vi började dagen tidigt ute på en ö vid spårö. P stannade hemma för han har förjävla ont i en axel. För drygt en vecka sedan så körde han en grävare på jobbet ute på gatan, utan minsta aning så hoppade handbromsen i och P flög formligen rakt in i rutan. Fick ont i nacke, Axel och arm. Att försöka få honom till läkare är inte det lättaste. Han har gått på smärtstillande och besökt naprapat. Det har stundvis blivit bättre men efter en lång dag med att sätta vinyl så blev smärtan extrem. Han fick en tid till Esplanaden igår. Värktabletter X dubbel dos i en vecka. Ger inte smärtan med sig blir det röntgen.

Så jag och kidsen hängde med Beccis och Sacka❣️

Till eftermiddagen kom vi hem igen och jag matade in ungarna samt mig själv in i duschen. Lagade en snabb middag och fixade med tvätten. Packade lite mer och efter maten tog jag och L en promenad bort till Lorentz som hade kalas!

Tänk att du idag blir hela 3 år, älskade unge ❤️

Måndag morgon. Promenaden gjord och jag ska packa det sista nu. Om någon timma åker vi. P har varit uppe inatt pga smärtan så vi får se hur pass pigg han är idag.

Snart rullar bilen mot Öland och ett första stopp i Borgholm.

Lämna ett svar