Webbplatsens överlägg

Heldag 💦

Det har varit jour den här veckan och jag började förmiddagen med att Karin kom och plockade upp mig.

Hade fixat dagens lunch innan och packat badväskan. Så när jag kom hem åkte vi direkt ut till bryggan och hoppade i båten. Vi åkte bara rakt ut och fann en fantastisk klippa. Det är ju alltid det där att man ska hitta ett bra ställe där kidsen lätt kan kliva i och upp utan att halka. Detta var ett sådan perfekt ställe.

Vi var ett helt gäng som var ute och lämnade inte ön förrän sent på eftermiddagen. Jag är så förälskad i sånna här dagar. Barnen älskar det med❣️ Mina favoritmänniskor ❤️.

Fem arbetsdagar kvar och en riktigt rolig vecka väntar. Både jag och P har lite pre semester feeling här hemma. Hoppas så att vädret håller i sig så det kan bli sådär magiskt bra!

Lämna ett svar