Webbplatsens överlägg

Nu blir det flytt

En hel vecka har gått utan den minsta uppdateringen här. Det sista jag skrev var ju att jag skulle börja stryka midsommaroutfits. Fem minuter senare så går Oliwers tumme ur led. Så vi åkte till akuten, men gjorde faktiskt ett stopp på Coop innan och fyllde en godispåse. Man vet ju aldrig hur länge man får vänta på akuten och sedan tyckte jag rätt synd om Oliwer.

Tummen hade inte hoppat ur led men ledbandet hade fått sig en rejäl sträckning. Det blev tal om röntgen men vi ville gärna skippa det och återkomma ifall han fick ont.

Väl hemma så satte jag igång med strykningen med en podd i lurarna.

Midsommarafton 2021. Vädret som skulle bli katastrof blev mycket bättre än väntat! Vi klarade oss utan regn under hela dagen.

Traditionell midsommarlunch❣️ Grannarna var i vanlig ordning i sin stuga bredvid och har en massa barn där som Oliwer, Lykke och Lorentz lekte med hela dagen. Vi gick ner till ängen och tog en liten dans kring stången.

Älskade vänner kom till oss och jag börjar se även detta som en tradition nu. Vi käkade tårta, drack kaffe och bubbel samt spelade kubb. Så jäkla mysigt❣️

Klockan sprang iväg. Beccis och jag värmde upp mat från lunchen och serverade barnen som åt som galningar. De hade en sådan rolig dag och skötte sig exemplariskt.

Grillen sattes igång och därefter satte vi oss ner till bords på den inglasade altanen. Smarrig grillmiddag med rosé till. Kidsen fick godis och kikade på film.

Vi åkte hem runt midnatt och jag var så glad och tacksam för ännu en fin midsommarafton. Men pappa saknas, väldigt mycket ❤️.

▪️

Det var skönt med några dagars återhämtning efter en riktigt intensiv vecka. Men på måndagen var det dags att kavla upp ärmarna igen. I veckan har vi ju kört 50% och från i onsdags 70% på allt. Det har varit så mycket kunder i butiken. Vi har även varit och gjort klart den stora planteringen. Samt varit på en annan plantering. Jag har besökt det nya badhuset (som öppnar i höst) och fått en rundvisning, så fint!! Mycket växter och fint ska in där och jag har i veckan lagt ner mycket tid på att göra research för att hitta rätt. Så roligt!

Igår slutade jag ett par timmar tidigare. Vi tog en tidigare middag och därefter åkte vi ut till skogen. Kantarellerna är tidiga i år. Vi testade ett nytt ställe och det blev jackpot!

En kantarellmacka till kvällen 💛.

Fredag och jag känner att jag inte alls hr någon fredagsfeeling. Men det kommer nog. På morgonen var vi i nya lokalen igen, känns fortfarande som att det är mycket kvar och på måndag går stora flyttlasset 🙈. De hämtade kassadisken idag och ställde dit.

Det är nästan helt tomt i butiken. Kommer bli en skaplig förändring att gå från vår stora lokal på 150 kvm till en på 50 kvm. Då är kylen på 20 kvm. Men det kommer bli så jäkla bra när allt är på plats!

Och, nu har min Kokoloko ros börjat blomma!

Nu ska vi smarta på en rabarberkaka som jag och Lykko slängde ihop 🤎.

Lämna ett svar