Allmänt

Vilken panghelg 💥

I fredags tog jag en AW med Fanny efter jobbet. Vi käkade på Pinchos och gick sedan vidare till Slottsholmen. Det blåste rätt mkt men var helt varma, ljumma vindar.

Vad hon inte visste var att vi dagen efter skulle ta med henne på en heldag för att fira att hon blivit 30 år ❤️.

Så lördag morgon klev jag upp tidigt. Helt pirrig i hela kroppen. Fixade i ordning det sista och packade väskorna. Fannys syster Julia kom och hämtade mig och vi åkte mot Fanny. Det var nog en något paff tjej som öppnade dörren. ”Packa badkläder, nu ska vi ut och åka”. Sagt och gjort. Mamma skjutsade ner oss till hamnen där Beccis mötte upp oss och sedan skjutsade Sacka ut oss till Hasselö. Vädret kunde ju inte varit bättre!

Vi klev iland och tanken var att vi skulle tagit en cykeltur runt ön, men det var så varmt att vi istället gick och la oss på klipporna bredvid stranden. Lunch, bubbel och bad. Timmarna försvann alldeles för fort.

På eftermiddagen kom bästa Sacka och hämtade oss igen. Vi blev avsläppta på bryggan vid Gränsö och intog spat. Anna kom och joinade också.

Det är ju så fantastiskt fint där ute, måste vara ett av Sveriges bästa och finaste spa!

Vi hade så galet härliga och mysiga timmar där ute, och såklart försvinner tiden iväg alldeles för fort… Men kvällen var ju inte slut än.

Efter dusch och ombyte så åkte vi hem till Fanny. Pelle hade tidigare under dagen varit och hämtat mat på Guldkant som han lämnat. Bubblet plockades fram och lite exotiska frukter. Vi intog altanen och där satt vi länge. Så galet härlig temperatur. Vi körde quiz och lekar.

Vilken fantastiskt härlig och trevlig dag och jag hoppas min älskling tyckte det med ❤️.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera