Allmänt

Näste man på tur

Vilken tvärvändning det blev i vädret igår. Det obligatoriska fredagsmyset med en film och en påse popcorn och en liten fyraåring som somnade i soffan vid sju (hon får alltid somna i soffan på fredagar) och jag själv som tog en liten nap. Kvicknade till och såg det inbjudande vädret. Tog en kaffe och en promenad.

Vi klev upp runt åtta. Strax därefter kom en sprallig Sacka som ska lägga i båten idag. Den köptes ju i höstas och har legat på land. Så såklart man är sjukt sugen på att få köra den! Så nyss åkte P iväg och snart ska den läggas i.

Vi väntar till eftermiddagen då jag tror vi packar med middagen och åker ut på sjön. Hoppas värmen stiger under dagen.

Är det nu sommaren kommer?! Som vi längtat!

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera