Allmänt

Somrigt!

Vad man lääängtar efter att få klä sig lite tunnare. Idag hade jag polotröja och långbrallor samt en fleece över det 🙈. Snart juni… men det ser ju faktiskt ut att bli bättre väder!

Häromdagen klickade jag hem dessa godingar från H&M.

Bikinitrosankö är ribbad och jag köpte en nästan identisk överdel på Cubus.

Men det har varit trötta ögon nu på kvällarna, morgnarna ännu värre. Jag har sovit riktigt dåligt i ett par månader nu. Tankarna snurrar och jag är expert på att älta saker, jag avskyr det, men hur jag än försöker tänka i andra banor så går det mot den vägen ändå… Tänk om man bara kunde trycka på en knapp i skallen och stänga av tankeverksamheten, så skönt det hade varit.

Alleredan onsdag imorgon. Jag jobbar 7 dagar den här veckan. Morsdag på söndag ju. Nästa vecka skulle varit en redig lyxvecka men den kommer nog bli fullspäckad med planteringar istället, roligt det med. Bara kroppen orkar. Inte många veckor kvar tills semester! Och vet ni, om 31 dagar är det Midsommar 🌼.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera