Allmänt

Sommarvärme

Det blev en varm promenad hem från jobbet idag, äntligen äntligen lite bra majväder!

Jag var vrålhungrig när jag klev innanför dörren och ruskigt sugen på pannkakor, så de fick det bli. P började med oljebyte i båten.

Tyvärr så har det haglat ner en massa pollen i den nystädade båten… jag ska ta ruffen idag med våtdammsugaren så det får nog bli några städdrag på övriga ytor igen också.

Min Dr Westerlund har börjat blomma! Det är min favorit bland pelargonerna. Det doftar sådär citrusfräscht också. Visste ni att den till en början användes på fattighusen förr i tiden. Det var så dålig lukt på dem så man placerade ut Dr Westerlund för att få en fräsch och behagligare doft.

Krukan fick jag av Karin i födelsedagspresent 💛

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera