Webbplatsens överlägg

Beställa mat

Timmarna på jobbet susade förbi sådär galet fort som de flesta dagar brukar göra. Tog bilen hem och hämtade upp minstingen på vägen.

Ett blommogram med 50 rosor idag,
den är rätt mäktig❣️

Igår la jag en beställning på mat från Ica Maxi. Det brukar bli ett par gånger i månaden. Helst vill jag ha hemkörning men då måste man vara ute många dagar i förväg för det finns typ aldrig några tider kvar. Tänker att dem borde verkligen kunna uppgradera med mer personal, tror det är många med mig som vill ha maten som hemleverans men hoppar över för att det just inte finns några lediga tider. Så det blir att hämta upp imorgon efter jobbet istället.

Denna vecka har vi börjat med HELLO FRESH. Jag har ju velat testa tidigare men då har de inte levererat hit till Västervik. Pelle var skeptiskt men det fanns ett 10-15 tal rätter att välja på så det var lätt att hitta några som kan passa alla i familjen. Jag sa iaf att vi testar en vecka! Och nu blir det faktiskt ytterligare en vecka (och säkert fler därefter) eftersom det verkligen är så smidigt, och Gott!!!

Just nu har dem ett riktigt bra erbjudande!

Spara upp till 565 kr på dina första 4 matkassor! 20% rabatt på de första 2 matkassar + 10% rabatt på den 3:e och 4:e matkasse.

För att komma till Hello FRESH hemsida så Klicka här <—.

– Jag har nu börjat titta om på Handmaids Tale, sjukt taggad på säsong 4!