Allmänt

Långhelg

Då var det min tur att ha en ledig långhelg, dvs ledig lördag, söndag och måndag. Ibland inträffar det när man har jour och då är man ju inte riktigt ledig.

Igår när jag kom hem från Eksjö så hämtade jag Lykko och sedan hämtade vi Lorentz på hans förskola. Jag satte båda två i vagnen och dem skrattade hela vägen hem. Lite lek medan jag lagade mat och fixade.

Sedan var det två ganska trötta små dagisungar som fick chilla framför paddan.

Dagen på jobbet sprang förbi rasande fort. Vi har haft så många blommogram idag! Och väldigt mycket försäljning i butiken. Kanske är det så att folket ”passar på” medans man får vara ute och röra sig, eller så är många bara sugna på första advent och börjar piffet redan nu. Förståligt, jag började ju här hemma för en vecka sedan.

Var och lämnade fina buketter till tjejerna på People.

När kidsen var hämtade så satte jag direkt igång att tända en massa ljus samtidigt som det började bli mörkt ute. P hämtade Karma från Stadt på vägen hem som fick bli kvällens middag, galet skönt att slippa laga mat.

Fredagsmys med Frozen II och popcorn. Barnen sover och jag ska kika klart på The Undoing.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera