Allmänt

På en pinne

Min lilla tjej och jag hade en redigt mysig dag i stallet. Det började tyvärr regna på vägen. Vi tog in Skrutten direkt och jag torkade honom med en handduk. Han tyckte det var ljuvligt skönt och sträckte på halsen och bara njöt medan jag försökte torka bort det värsta av regnet. L är väldigt förtjust i den andra ponnyn som Skrutten delar hage med, Lady. Hon matades med morötter och knäckebröd.

Vi tog en tur längs vägen idag istället för ridbanan. Då blir han lycklig den lilla prickiga❣️.

På eftermiddagen gjorde jag ett storkok på pannbiffar. Efter middagen tog vi ett häng i sängen uppe (okej jag vilade lite). En snabb kaffe och sedan åkte jag ner till jobbet för att göra lite dekorationer. Timmarna flög iväg och jag var hemma igen strax innan tio.

Idag var det tillbaka till rutiner igen. Kidsen lämnades vid åtta och därefter väntade en dag i butiken.

Imorgon har People sitt årliga cancerevent. Sex personer är inbjudna för att käka en middag vid ett fantastiskt uppdukat bord. Dessa sex har alla haft bröstcancer. Jag har fått äran att göra blommorna till dukningen och idag var jag där och fixade med Pernilla samt hängde upp min ”pinne”.

Bilder på det kommer jag visa imorgon.

Så många sponsorer och i år finns det en tillfällig hemsida där man kan buda på grejer som företag skänkt.

Sidan hittar du HÄR 🎀 och alla pengar går oavkortat till Cancerfonden 👊🏼

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera